Гъбен тарт с прошуто * Tart al funghi e prosciutto


Казват, че повторението е майка на знанието.. и ние затова решихме да повторим този вкусен гъбен тарт, обаче този път му добавих и 200 г прошуто крудо ( 200g di prosciutto crudo). Аромата е неповторим!

Comments

  1. Mi fai venire l'acquolina, intanto passa dal mio blog a ritirare il Premio Bambi, te lo meriti perchè sei brava.
    Bacioni

    ReplyDelete
  2. Ooo Rosetta grazie mille cara mia! Baci!!!

    ReplyDelete

Post a Comment